Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.repositorio.cdtn.br:8080/jspui/handle/123456789/1270
Title: Use of gamma radiation on control of Clostridium botulinum in mortadella formulated with different nitrite levels
Title of periodic: Radiation Physics and Chemistry
Authors: Dutra, Monalisa Pereira
Aleixo, Glécia De Cássia
Ramos, Alcinéia de Lemos Souza
Silva, Maurício Henriques Louzada
Pereira, Márcio Tadeu
Piccoli, Roberta Hilsdord
Ramos, Eduardo Mendes
Affiliation: Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil
Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil
Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia, Rio Pomba, Brasil
Centro de Desenvolvimento da Tecnologia Nuclear, CDTN, Belo Horizonte, Brasil
Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil
Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil
Issue Date: 2016
Keywords: Food processing;Gamma radiation;Bacteria;Quality control
Access: L
Appears in Collections:Artigo de periódico

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
use of gamma radiation on control of clostridium botulinum.pdf267.09 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.